Home | Aanbod

Aanbod

Bollen & bloemen

Ons aanbod

Ontdek het uitgebreide aanbod van De Hout Tulips, waar passie voor tulpen samensmelt met jarenlange ervaring en expertise. Van een rijke variëteit aan bollen tot prachtige bloemen, wij bieden hoogwaardige producten die zijn geworteld in lokale teelt. Laat ons u inspireren met onze kleurrijke assortimenten en flexibele verkoopmogelijkheden. Welkom bij De Hout Tulips, waar kwaliteit en diversiteit samenkomen.

Tulpen & teelt

Assortiment

Verken het assortiment aan zorgvuldig geselecteerde tulpen bij De Hout Tulips en laat je betoveren door de schitterende diversiteit aan kleuren die onze tulpen te bieden hebben.

Contractteelt

Ervaar de toewijding aan perfectie in onze contractteelt. Van gezonde bollen tot optimale groeiomstandigheden, bij De Hout Tulips streven we naar de ultieme bloei van elke tulp.

Verkoop

Bollenverkoop

Naast de reguliere verkoop en aflevering van bloembollen kunnen wij desgevraagd ook de preparatie voor onze rekening nemen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Pierre Beerepoot.

Bloemenverkoop

Op het gebied van tulpen kunnen wij een 5 tot 7 kleuren mix aanbieden vanaf week 1 t/m week 15, wel of niet kant en klaar verpakt. Wij zijn zeer flexibel in specifieke afleveringseisen en verpakkingswensen van de klant.